گفتگو در مورد سایت | انجمن

پیام #1
سايت امکانات خوبي داره و اميدوارم که بهتر و بهتر بشه اگر دوستان پيشنهادي هم داشتن در خدمتم در ضمن چند بخش دیگه هم تا چند روزه ديگر آماده ميشه
پیام #2

نقل قول انجمن ALI SAEEDI سلام به آقای صلاحی بزرگوار که همگی مدیون زحماتش هستیم من که به شخصه همیشه ارادت کامل نسبت به شما دارم خدا پشت و پناهتون استاد سایت فوق العادهایه
khahesh mikonam doste aziz kari nakardam , lotf darin shoma .
پیام #3
salam lotf konid in  پلاگین ke mizarid morede estefadasham begid chiye karayish chiye masalan
karayish chiye
پیام #4
به نظر من اگه مسابقه هم بزارین خوب میشه.این هم انگیزه ای هست برای کسانیکه هنوز شروع نکردن و هم تجربه ای میشه برای اونهایی که تو این زمینه کار میکنن.
ممنونم و موفق باشین
پیام #5
  سطح بالا نگه داشتن این سایت هم نیاز به چند مدیر فعال داره که برای اعضای سایت برنامه ریزی کنند وقت بذارن افراد رو غربال کنن.تا بعد ببینیم چی میشه..
پیام #6
البته منظورم خودم نبودچون حوصله این کارها رو ندارم کسانی که علاقه دارن وقت آزاد دارن ومیتونن مدیر فعال باشن که باید سطح معلومات بالایی داشته باشند.واین خودش یک تناقض رو پیش میاره کسانی که سطح معلومات بالای سینمایی دارن لزوما وقت آزاد ندارن که  بیان مدیر سایت بشن دوحالت داره یا خود حامد صلاحی باید همت کنه وقت بذاره یا به یکی پول بده تا سایت رو سطح بالا نگه داره..
مدیر
این سایت محلیه برای اشتراک تجربه های دوستان فعال در زمینه ی فیلم سازی پس باید سعی بشه در این سایت مطابق همه ی سطح ها مطلب گفته بشه تا همه ، چه دوستان تازه کار چه حرفه ای ها بتونن پیشرفت کنن  چند تا مشکل هست که باید رفع بشه  اولیش انجمن هاست که باید یه کم مرتب تر بشند و توش اسپم نشه  اگه مطالب و متن های آموزشی به شکل فایل پی دی اف آپلود بشن استفاده ازشون راحت تره  دوستان حرفه ای تر باید وقت بیشتری برای آموزش مفاهیم این حرفه به افرادی که تازه شروع کردن صرف کنند پیشنهاد اقای   حامد خالقی  خیلی خوبه باید بین دوستان مسابقه هایی گذاشته بشه جایزه ی این مسابقات میتونه ارتقای سطح کاربری افراد تو سایت باشه به نظرم اگه به اعضا نسبت به فعالیتشون و پستهای مفیدشون رتبه داده بشه و برای پروفایل ها مرتبه هایی در نظر گرفته بشه خوبه(مثلا:عضو تازه وارد-عضو فعال-مدیر آزمایشی-مدیر بخش...مدیر کل سایت) اینطوری یه رقابتی بین اعضا برای رسیدن به مرتبه های بالاتر پیش میاد و فعالیت توی سایت بیشتر میشه! باید بشه به پستای افراد توسط اعضا رای داد و میزان اعتبار و سود مندی پست ها را با رای های افراد مشخص کنیم و پستهای با رای زیاد برای کسی که پست رو گذاشته اعتبار سطح کاربری ایجاد کنه،در کل با اینجور کار ها میشه یه کم به فضای سایت تحرک بیشتر داد که باز زحمت های ایجاد این فضا ها میفته به دوش مدیر سایت آقای حامد صلاحی که همیشه واسه پیشرفت این حرفه زحمت کشیدند!:دی  موفق باشید :)
پیام #8
همه ی چیزایی که دوستان گفتن رو قبول دارم،البته باید تبلیغ سایت رو هم بکنید تا دیده بشه و دیگران بیان تو سایت
مدیر
احمد خدابنده 10 ساعت قبل
پیام #9
همونطور که همه دوستان گفتن آقای صلاحی لطف کردن واین امکان رو ایجاد کردن که همه دور هم تجربیات مون رو در اختیار همدیگه بگزاریم حالا هم نوبت ماست که یه صفایی به سایت بدیم تمام دوستانی که می خوان واسه ارتقاء سایت کمک کنن هم داخل گروه
DPFILM ADMIN
عضو بشن وانشاالله که بتونیم همه باهم باعث ارتقاء وبسایت بشیم
خواهشا جدی با این قضیه برخورد کنیم تا به هدفمون برسیم
خواهشا

تبلیغات