راهنمایی در باره خرید دوربین تصویر برداری | انجمن

Majid Majidi Nov 23 '11
پیام #1
 از دوستان عزیز در باره خرید یک دوربین تصویر برداری که نیمه حرفه ای و دارای فوکس دستی و موتوری باشد و قیمت آن حدود 2.5 تومان باشد درخواست راهنمایی می خواهم 
حمیدرضا Nov 24 '11
پیام #2
عماد جان
منظورتون از بدنه چی هست ؟
میشه بیشتر در مورد مینی 35 و کارایی آن بگین ؟
Maryam Pakdaman Nov 25 '11
پیام #3
آقای مجیدی، هدف شما از خرید دوربین برای رسیدن به مراتب و درجات بالاتر فیلمبرداریه یا فقط برای فیلمبرداری در چند نوبت محدود؟
چون این خیلی به بودجه ای که شما می ذارین بستگی داره
اگر قرار نیست شما فیلمبردار بشید، اصلاً به صلاحتان نیست دوربین بالای 3 میلیون بخرید، اما اگر هدف شما فیلمبرداری بصورت حرفه ایست، باز هم پیشنهاد می کنم با دوربینهای ارزانتر شروع کرده، و سپس به تدریج خود را ارتقاء دهید. چون تا جایی که اطلاع دارم، می دونم شما هدف اصلیتون فیلمبردار شدن نیست، این پیشنهاد را دادم

پول خود را صرف خرید دوربین گرانقیمت نکنید، این پیشنهاد من است. اما با اینحال حتماً با آقای حامد صلاحی مشورت کنید
Majid Majidi Nov 26 '11
پیام #4
با تشکر از عماد جان ، حال اگر یه دوربین مانند 170 بخرم خیلی از کارهام راه می افته اگر پیشنهاد دیگه ای برای خرید دوربین در آن حدود دارید از ما دریغ نفرمایید
Majid Majidi Nov 26 '11
پیام #5
خانم مریم پاکدل از بذل توجه شما سپاسگزارم راستش اگه بتونم یه دوربین تصویر برداری بین 2.5 تا 3 تومان که دارای امکانات تنظیم دستی و سرور( موتور دوربین) وهمچنین تنظیم وایت بالانس و زبرا ،تنظیم دیافرگم و شاتر و گین و دارای فیلترهای ان-دی و... باشد هم برای پیشرفت در امر آشنایی با کارکرد دوربین و هم در فیلم سازی و هم استفاده از آن در مراسم استفاده شود برایم جالب خواهد بود اگر دوربین خاصی پیشنهاد بدهید متشکر می شوم و در نهایت با آقای صلاحی هم مشورت خواهم کرد
Maryam Pakdaman Nov 26 '11
پیام #6
متاسفانه اطلاعات مکفی ندارم آقای مجیدی

لطفاً  با آقای صلاحی و یا دیگر دوستانی که اطلاعات جامع و کافی تری دارند، مشورت کنید

معذرت می خوام نتونستم تو این بخش بهتون کمکی کنم

:لبخند
satar Mar 28
پیام #7
سلام دوستان من دنبال یه دوربین فول اچدی میگردم که جم و جور باشه بشه باهاش کارای مراسم رو انجام داد با حدود یکونیم میلیون
تالار گفتمان ویرایش شده توسط satar Mar 28

تبلیغات