آموزش | انجمن

سلام دوستان میدونم و میدونید که کسانی که تو این سایت جمع هستیم همه یا عکاس یا فیلم ساز یا ... هستیم و من به عنوان یه تازه کار نیاز به راهنمایی های شما عزیزان دارم علاقه شدیدی به عکاسی . فیلم برداری . و(کارگزدانی)دارم اما میخوام با کمک شما کاملا اساسی از اول . اول . اول یاد بگیرم برای شروع هر کاری اول نیاز به استعداد داریم و من استعداد شدیدی دارم پس لطفا کمکم کنید ممنون میشم
1 : برای شروع چه دوربینی باید داشته باشم! منظورم از چه دوربینی میتونم شروع کنم ؟
2 :باید کار کردن با چه نرم افزار هایی رو فول بشم! فوتوشاپ و دیگه چی؟
3:چه ابزاری نیاز دارم برای شروع ذکر کنید و یه توضیح هم بدید ممنون
4:چه نرم افزار هایی رو باید داشته باشم برای .تدوین. افکت.و...و
5:دیگه خودتون اینکاره هستید اگه وقت دارید راهنمایی کنید هم برای من و هم کسانی که شاید دنبالش باشن خیلی ممنون میشم اگه همکاری کنید
تالار گفتمان ویرایش شده توسط ذبیح الله نبی زاده Jan 22
پیام #2
سلام دوست عزیز به این جمع خوش اومدید...

شما دو راه دارید.. 
یا اینکه همزمان در دو یا چند شاخه فعالیت کنید و جلو بروید که این خوبی های خودش رو داره
....
و یا اینکه یک شاخه را انتخاب کنید و همون رو ادامه بدید ..
خوبیش اینه که خیلی بیشتر پیشرفت میکنید..و کار رو تخصصی تر یاد میگیرید

در صورتی که ..اگر بخواید دو یا چند کار رو همزمان انجام بدید جلوی سرعت پیشرفت همدیگه رو میگیرن..

پیشنهاد من به شما اینه که یه مدت در عکاسی فعالیت کنید.. یه مدت دیگه در فیلمبرداری و مدتی هم  کارگردانی..  ..
سعی کنید اونی که بیشتر بهش علاقه دارید رو پیدا کنید. و اون دو تای دیگه  رو برای فعالیت های فرعی خودتون بزارید..

خیلی از افراد هستند که دو یا چند فعالیت رو به طور همزمان دارن ولی یکیشون رو  اصلی قرار میدن..

در نهایت
وقتی انتخاب خودتون رو پیدا کردید  در گروه خاص خودش عضو بشید و از اعضای اون گروه راهنمایی بگیرید که برای شروع از کجا شروع کنید..

نقل قول انجمن نیما سادات سلام دوست عزیز به این جمع خوش اومدید...

شما دو راه دارید.. 
یا اینکه همزمان در دو یا چند شاخه فعالیت کنید و جلو بروید که این خوبی های خودش رو داره
....
و یا اینکه یک شاخه را انتخاب کنید و همون رو ادامه بدید ..
خوبیش اینه که خیلی بیشتر پیشرفت میکنید..و کار رو تخصصی تر یاد میگیرید

در صورتی که ..اگر بخواید دو یا چند کار رو همزمان انجام بدید جلوی سرعت پیشرفت همدیگه رو میگیرن..

پیشنهاد من به شما اینه که یه مدت در عکاسی فعالیت کنید.. یه مدت دیگه در فیلمبرداری و مدتی هم  کارگردانی..  ..
سعی کنید اونی که بیشتر بهش علاقه دارید رو پیدا کنید. و اون دو تای دیگه  رو برای فعالیت های فرعی خودتون بزارید..

خیلی از افراد هستند که دو یا چند فعالیت رو به طور همزمان دارن ولی یکیشون رو  اصلی قرار میدن..

در نهایت
وقتی انتخاب خودتون رو پیدا کردید  در گروه خاص خودش عضو بشید و از اعضای اون گروه راهنمایی بگیرید که برای شروع از کجا شروع کنید..

نیما جان خیلی ممنون (من کارگردانی رو خیلی بیشتر دوست دارم)

پیام #4

من در شاخه کارگردانی فعالیت نمیکنم ولی چون چتد تا فیلم کوتاه به اتفاق دوستان ساختم یه مقدار آشنایی دارم..
شما با یک دوربین و اگه لازم بود یک کپچر شروع کنید..
شروع کنید به فیلم ساختن از سوژه های مختلف..مثل حیوان خونه گیتون.یا آدم برفی توی حیاط. یا ساختن فیلم از ماشین های کنترلی  ..
این کارها یکی از بهترین دورانهای کارگردانی شما هستن.. 
ممکنه دیگران شما رو انتقاد کنن ویا ا دلسرد کنن .. به حرفشون کاملا بی تفاوت باشید..
این رو بدونید از حالا تا زمانی که به خود نقطه موفقیت نرسیدید از دید دیگران یک انسان الکی در حال تلاش هستید.. کاملا به حرفاشون بی تفاوت باشید .. چون اونا میخوان شما رو همینجوری که هستید ببینن ..  این فکر براشون سخته که شما ترقی کنید..
به حرفاشون بی اعتنا باشد مثل ساسی مانکن.. رضایا...تو ای اف ام و..   که قبل از این که به ایجا ها برسن همین مراحل رو گذرونده بودن..

بگذریم از بحث دور نشیم.

در حین فعالیت هاتون کارهای کارگردان های دیگه رو هم  ارزیابی کنید..ببینید اونا چیکار کردن..  مثلا صحنه شتاب گرفتن ماشین رو چطوری جذاب کردن؟!!

تا میتونید فیلم و کلیپ بسازید و سعی کنید هر کلیپ حرفه ای تر از کلیپ قبلی در بیاد..
انواع کلیپ ها رو بسازیدد.. اکشن--رمانتیک- اجتماعی و.. خلاصه همه سبکی بسازید..
از دوستانتون برای همکاری به عنوان بازیگر استفاده کنید. 
 بعد از کار اول انبوهی از دوستان مشتاقانه به شما اعلام آمادگی برای همکاری میکنن..

در کنار کلیپ سازی با یک برنامه میکس و مونتاژ هم کار کنید.. حتی اگه کسی رو دارید که براتون انجام میده حتما خودتون هم با برنامه خوب کار کنید.  تا با انواع حقه ها و شگرد های سینمایی آشنایی پیدا کنید.. این کار فوق العاده دستتون رو توی کار باز میکنه..
 به عنوان مثال ما بعد از کار دوم  فهمیدم که از پرده سبز برای چی استفاده میکنن.
یعنی اگر اقدام نمیکردیم از این شگرد خوب بی خبر میموندیم..
من به شخصه برنامهUlead VideoStudio  رو پیشنهاد میکنم..

کیفیت تصویر کارهاتون زیاد مهم نیست .. پس لازم نیست هزینه های اضافی بکنید..  مطمائن باشید در طول ساخت فیلم انواع خرج ها براتون پیش میاد..

و در آخر من سعی میکنم چند تا از کارامون رو براتون بزارم که پیشرفت پله به پله مون رو بینید
تالار گفتمان ویرایش شده توسط نیما سادات Jan 23
نیما جان دستت درد نکنه اخ گفتی و وای گفتی دادا یه دوربین داشتم مدتی پیش در میان رود خانه امام زاده غرض شد و جان به جان افرین سپرد و از اون موقع فععالیت نکردم اما این ماه دوباره میرم یه دوربین بخرم دوربین فبلیم
hd
بود که الان عمرشو داده به شما
اما این ماه میخرم یکی دیگه و میخوام بدونم چه نرم افزار های لازمم میشه که برم از بازار تهیه کنم
و اینکه دست شما هم درد نکنه که زحمت میکشید و وقت گرانبهاتون رو میدی تا من یه کم یاد بگیرم امیدوارم بتونم جبران کنم
اما به نظر شما چه نرم افزار هایی لازم دارم
با یک دوربین هندیکم (200و300 تومانی میتونم شروع کنم) یا نمیشه
بازم ممنونم از کمکت
پیام #6
خواهش میکنم چیزی جز وظیفه نیست....

هندیکم  توی این قیمت ها فکر نکنم چیز جالبی گیر بیاد..من قبلا خودم با همین بودجه دنبال دوربین بودم
هندیکم های توی این رنج قیمت کیفیت تصویرشون زیاد جالب نیست.   حد اکثر 800*600  هستن..

من خودم با راهنمایی یکی از دوستان متوجه شدم بهترین گزینه دوربین های عکاسی با قابلیت فیلمبرداری هستن.. 

توی یوتیوب نمونه فیلم های ضبط شده با انواع دوربین ها رو مقایسه کردیم..  متوجه شدیم یک فرمت جدیدی اومده بنام avchd
فیلمهای ضبط شده با این فرمت خیلی روونتر و کم حجمتر هستن..
این فرمت هم فقط در دستان دو شرکت سونی و پاناسونیک هستش..
پس بهترین برند برای شما یکی از این دو شرکته..
بهترین دوربینی بود که حوالی بودجم پیدا کردم  مدل  panasonic tz20 
هستش..    حدود 400  تومن..
البته من به شما تاکید میکنم حتما با کسانی که با دوربین ها آشانایی بیشتری دارن مشورت کنید..  توی همین سایت خیلی از دوستان این کاره هستن.. ازشون راهنمایی بگیرید..

درمورد نرم افزار اگه منظورتون برای میکس و تدوین هستش.. من خدمتتون عرض کردم با برنامه نیمه حرفه ایی زیر شروع کنید..
Ulead VideoStudio 

میخواستم برنامه های ساده تری بهتون معرفی کنم. گفتم شاید بهتون بر بخوره.

همین الان هم میتونید با برنامه windows movie maker  ( در ویندوز اکس پی)
 کار کنید تا یکم با الف بای تدوین آشنایی پیدا کنید..

ممنون نیما جان  بابت دوربین نظر خوبی دادی خوشم اومد اما تلاش میکنم بیشتر از راهنمایی های دوستان هم استفاده کنم اما از این دوربین هم خوشم امد  چیز جالبی بود
قبلا ویندوز اکس پی داشتم با اون کار کرده بودم الانم یه کم کار میکنم با نرم افزار ادیت دوربین قبلیم (یادش گرامی باد) اما این نرم افزار رو که شما گفتی
gdv-fhd por
اینم مدلش دوربین خوبی بود

تبلیغات