من در شاخه کارگردانی فعالیت نمیکنم ولی چون چتد تا فیلم کوتاه به اتفاق دوستان ساختم یه مقدار آشنایی دارم..
شما با یک دوربین و اگه لازم بود یک کپچر شروع کنید..
شروع کنید به فیلم ساختن از سوژه های مختلف..مثل حیوان خونه گیتون.یا آدم برفی توی حیاط. یا ساختن فیلم از ماشین های کنترلی ..
این کارها یکی از بهترین دورانهای کارگردانی شما هستن..
ممکنه دیگران شما رو انتقاد کنن ویا ا دلسرد کنن .. به حرفشون کاملا بی تفاوت باشید..
این رو بدونید از حالا تا زمانی که به خود نقطه موفقیت نرسیدید از دید دیگران یک انسان الکی در حال تلاش هستید.. کاملا به حرفاشون بی تفاوت باشید .. چون اونا میخوان شما رو همینجوری که هستید ببینن .. این فکر براشون سخته که شما ترقی کنید..
به حرفاشون بی اعتنا باشد مثل ساسی مانکن.. رضایا...تو ای اف ام و.. که قبل از این که به ایجا ها برسن همین مراحل رو گذرونده بودن..
بگذریم از بحث دور نشیم.
در حین فعالیت هاتون کارهای کارگردان های دیگه رو هم ارزیابی کنید..ببینید اونا چیکار کردن.. مثلا صحنه شتاب گرفتن ماشین رو چطوری جذاب کردن؟!!
تا میتونید فیلم و کلیپ بسازید و سعی کنید هر کلیپ حرفه ای تر از کلیپ قبلی در بیاد..
انواع کلیپ ها رو بسازیدد.. اکشن--رمانتیک- اجتماعی و.. خلاصه همه سبکی بسازید..
از دوستانتون برای همکاری به عنوان بازیگر استفاده کنید.
بعد از کار اول انبوهی از دوستان مشتاقانه به شما اعلام آمادگی برای همکاری میکنن..
در کنار کلیپ سازی با یک برنامه میکس و مونتاژ هم کار کنید.. حتی اگه کسی رو دارید که براتون انجام میده حتما خودتون هم با برنامه خوب کار کنید. تا با انواع حقه ها و شگرد های سینمایی آشنایی پیدا کنید.. این کار فوق العاده دستتون رو توی کار باز میکنه..
به عنوان مثال ما بعد از کار دوم فهمیدم که از پرده سبز برای چی استفاده میکنن.
یعنی اگر اقدام نمیکردیم از این شگرد خوب بی خبر میموندیم..
من به شخصه برنامه
Ulead VideoStudio رو پیشنهاد میکنم..
کیفیت تصویر کارهاتون زیاد مهم نیست .. پس لازم نیست هزینه های اضافی بکنید.. مطمائن باشید در طول ساخت فیلم انواع خرج ها براتون پیش میاد..
و در آخر من سعی میکنم چند تا از کارامون رو براتون بزارم که پیشرفت پله به پله مون رو بینید