AMOOZESH 1 RANGINEH JADID - TRAINING AE

جزئیات گروه

TRAINING AE

دوستان هدف از ایجاد این گروه ترویج آموزشهای پارسی در مرز وبوم افتر افکته تاکید میکنم افتر افکت. دوستانی که مخالف راه اندازی این گروه هستند می تونن رو دیوار پیغام بزارن وهمینطور دوستانی که موافق ایجادش هستن
در ضمن دوستان اینو بدونن که هرچقدر هم آموزشها یی که می خوان داخل این گروه قرار بدن  ساده باشه .مهم نیستمهم شروع این کاره.
شروع این کاره.
شروع این کاره.
شروع این کاره.
سربلند باشید.

دوستان هرکسی که می خواد داخل این گروه آموزش قرار بده لطفا
1.امیل شخص آموزش دهنده واسه پاسخ به دوستان.
2.به ترتیب آموزشهای قبلی شماره گزاری بشه.
3.از دوستان که میتونن از میکروفن استفاده کنن خواهش میکنم این کارو انجام بدن هرچقدر هم صدا بی کیفت باشه مهم نیست.
چند عنوان دیگر هم در هفته های آینده اضافه خواهد شد.

ایجاد شده: Oct 15 '11 · مدیر: احمد خدابنده · پرچم
مدیر
پیام #1
      سلام دوستان این اولین آموزش گروه آموزشپارسی افتر افکته . دوستان لطفا  شروع کنید دیره. خوب در این آموزش رنگبندی رو تاحدی کار کردم سعی کردم تو تصویر تا انجا که بتونم مفهوم رو برسونم انشاالله که این آموزش به کارتون بیاد .      راستی پریست ها رو هم واستون گذاشتم.
  پارت 1  24مگا
مگا21 پارت2  
ارت 3   مگا26
 PRESETS

اینم
PRESETS جدید

دوستان این آموزش برای نورهای سافت واستودیو و هوای ابری هستش انشاالله واسه تصویر هایی با نور تیز و آفتابی هم تا چند ماه آینده قرار خواهد گرفت.
تالار گفتمان ویرایش شده توسط احمد خدابنده Oct 25 '11
nosrat tork Oct 24 '11
پیام #2
salam.mer30 estefade kardam
پیام #3
mamnon zahmat keshidid .
پیام #4
دستت درد نکنه خیلی دنبال آموزش رنگبندی و اصلاح رنگ بودم
ولی اگه آهنگ رو قطع کنید فکر کنم حجمشون کم میشه .
 درکل خیلی ممنون لطفا ادامه بدید
پیام #5
great work. tnks
Ebrahim Oct 26 '11
پیام #6
کارت عالی بود
مدیر
پیام #7
آقای صلاحی واقعا متشکرم از شما چون این موقعیت رو شما در اختیارم گذاشتین انشاالله بشه جبران کنم
مدیر
پیام #8
ممنون نصرت ومهساوایلیاو پرهام نظر لطفتونه. انشاالله به کارتون بیاد این آموزش   .
مدیر
پیام #9
احمد جان ممنون از زحماتت خسته نباشي :))
مدیر
پیام #10
تشکر از بازدید شما سعید جان وهمه ی دوستانی که به من لطف داشتن. 
پیام #11
amozande bod mer30
پیام #12
mer30
montazere preset ha vase havaye aftabi , makhsoosan filmhaee ke to fazaye sabz migirim hastim .
masalan range video clip   tatalo , tome , saeed sj be name ( migi doosam nadari ) oon ghesmataee ke to fazaye sabze kheili khosh range

تبلیغات