نحوه درآمد از ساخت کلیپ؟ | انجمن

پیام #1
دوستان میشه توضیح بدید نحوه کسب درآمد از فروش کلیپ به شبکه های موزیک چطوریه؟ قیمت خریدشون چقدره حدودا...؟
پیام #2
soale khobie dostani ke to iran anjam midan pasokhgo bashand be in doste aziz .
mahdi manavi Nov 18 '11
پیام #3
برای ساخت کلیپ شما فقط همون مبلغ قرار دادی که بستید رو می گیرد اونم به سختی
شبکه هیچ پولی به شما نمیدهد که هیچ بعضی از شبکه ها پولم ازتون میگیرن

پیام #4
یعنی چی؟ یعنی اگه خودم بخوام تهیه کننده هم باشم.. هزینه های از دست رفته به هیچ وجه جبران نمیشن؟ یعنی تمام این کلییپ هایی که میبینییم از خواننده های داخلی با هزینه شخصیه خودشونه؟ مگه میشه؟ شخصی مانند حسین تهی وقتی کلیپ میده بیرون پول زحمتش رو از کی میگره؟ یا با خرج خودش کلیپ میسازه یا کسی مانند یک تهیه کننده دست مزدش ررو میده.. پس تهیه کننده روی چی داره پس انداز میکنه؟
پیام #5
دقیقا حق با دوستان هست.هر خواننده یا بند موزیک برای ساخت کلیپ باید دست توی جیب مبارکش کنه و تمام هزینه ها رو اعم از استودیو-اجاره تجهیزات-حمل و نقل و حتی نهار عوامل رو پرداخت کنه.خیلی از خواننده هایی هم که به صحنه کنسرت راهی پیدا نمیکنن این موزیک ویدیو ها رو تنها برای جذب مجالس عروسی (خالتور) بیشتر انجام میدن که هزین هاشون رو جبران کنن.نیما یادت نره که نهیه کنندگی در عرصه سینماش هنوز دچار معضلات فراوانیه چه برسه به موزیک ویدیو و سایر محصولات. موفق باشی
Maryam Pakdaman Nov 18 '11
پیام #6
دوستان توضیحات کافی رو دادند. گروههای موسیقی، و یا تکخوانها، برای جذب طرفدار، موزیک ویدیو می سازند. و کلیه هزینه های مربوطه را خودشان می بایست تقبل کنند. در حقیقت، سرمایه گذار خودشان هستند. اما موزیک ویدیو سازان ما می توانند به آنها در این راستا کمک کنند. حالا چطوری؟

با جذب اسپانسر. یعنی اینکه شما بعنوان یک موزیک ویدیو ساز، به دنبال اسپانسر برای ساخت محصول خود باشید.

درسته که این یک وظیفه سنگین روی دوش ما می گذاره، اما هم کار خودمون رو راه می اندازه، هم کار اون خواننده یا بند رو

البته ناگفته نمونه که ساخت اینگونه کارها به ظرافت دید و ساخت خیلی بستگی داره. خیلی باید دقت در ساخت اینگونه کارها کرد تا محصول نهایی لطمه نخوره

اما مزیتهای زیادی هم داره و اینکه چرخش اقتصادی در این نوع کارها، کمک شایانی به تمام کسانی که سر یک سفره نشسته اند، می کنه
تالار گفتمان ویرایش شده توسط Maryam Pakdaman Nov 18 '11
mahdi manavi Nov 19 '11
پیام #7
بحث خوبیه ولی پیدا کردن اسپانسر وظیفه کلیپ ساز نیست
همونطور که بعضی از دوستان همکار رو دیدم که کلیپ رو هم خودشون واسه شبکه میفرستن یا قول پخش میدن
به نظر من کسی که داره کار ویدئو میکنه تمام انرژیش رو باید روی کار خودش متمرکز کنه نه  حاشیه پیدا کردن اسپانسر یا پخش وظیفه مدیر برنامه است
برای شروع کار و معرفی خود به عنوان ویدئو ساز بهتره خود شخص اسپانسر موزیسین بشه  (البته کاری که ارزش داشته باشه نه هر موزیکی )به این صورت که پول متریال رو بگیره ولی واسه هنرش پول نگیره اینطوری حداقل نصف مبلغ کم میشه
به این نکته هم توجه داشته باشید اسپانسرها کل مبلغ ساخت کلیپ رو نمیدن

mahdi manavi Nov 19 '11
پیام #8
عماد جان من متوجه منظورت نشدم اگه در مورد جذب اسپانسر میگی
بزار برات مثال بزنم یا اونقدر تو این کار شناخته شده ای ( مثل برادران بوشهری)اون وقت
کسی که میخواد اسپانسر شه خودش سراغت میاد تا شناخته شده نباشی نمی تونی اسپانسر بگیری یه زمانی با یکی از این استودیوها که خیلی هم شناخته شده هست کار میکردم اکثرا میومدن و خودشون پیشنهاد میدادن که تمایل دارن اسپانسر فلانی بشن
برای جذب اسپانسر باید خودتو ثابت کنی تا هزینه نکنی نمی تونی چیزی بدست بیاری
هیچ موقعه کسی اسپانسر کسی که  شناخته نشده است و کار اولشه نمیشه
یه اسپانسر به اولین چیزی که نگاه میکنه رزومه کاری باید چندتا کلیپ ساخته باشی که نمونه کارت باشه تا اسپانسر ترغیب به سرمایه گذاری بشه 
Maryam Pakdaman Nov 19 '11
پیام #9
همونطور که بالا گفتم، وظیفه سازنده نیست که اسپانسر پیدا کنه
اما چون دوستمون راهکار می خواست، فقط بعنوان یک راهکار (شاید عملی و شاید غیر عملی) جذب اسپانسر رو پیشنهاد دادم

عماد عزیز، دقت کن که اینجا درس مارکتینگ نداریم که مثلاً من بگم چگونه یک اسپانسر را جذب کنیم؟
:دی
گرچه که هر کدوم از سرها یک عقل دارند و تا حدودی هم دانش و ممکنه که بتونن با روشهای فردی و یا تخصصی و غیره بتونن اسپانسر جذب کنن

مبحثی که اینجا باز شده، آموزش چگونگی جذب اسپانسر نیست
من به فکرم رسید که اسپانسر رو بعنوان یکی از منابع درآمد برای کلیپ سازان مطرح کنم

حرفهای مهدی معنوی رو در قسمت اینکه ابتدا باید شناخته بشی تا بعداً خودشون بیان سراغت و نیز تقسیم هزینه بین کلیپ ساز و خواننده رو تایید می کنم

دقت کنین که نیما سادات سوالی پرسیده که جوابش دقیقاً همونیه که همه دوستان دادند
یعنی ما هممون عین زنجیر به هم وصلیم
هنری ها رو میگم البته

یعنی اون خواننده که می خواد معروفتر بشه، هزینه موزیک ویدیو رو خودش باید پرداخت کنه، منی که مثلاً می خوام کار بیشتر بگیرم، باید از خودم مایه بذارم و مثلاً به پیشنهاد مهدی، دستمزد نگیرم، و..... همینجور همه به هم پیوسته اند

برادران بوشهری هم از گریفین شروع کردن و پولی از اونها نگرفتن، تا کار به جایی کشید که حسین تهی خوب پولی بهشون داده واسه کارهای خودش. یعنی اینجوری خودشون رو معروف کردن

پیشنهاد عماد هم البته غیر قابل رد نیست که اعضاء گروه ساخت موزیک ویدیو نفری ایکس بذارن وسط. اما اینکار با توجه به عدم داشتن روحیه کار تیمی و نیز اینکه وظیفه هر فرد در گروه متفاوته، تقریباً میشه گفت که امکان پذیر نیست

به نظرم پیشنهاد مهدی معقولتر و شدنی تره
Maryam Pakdaman Nov 20 '11
پیام #10
The best is:
:|

:D
تالار گفتمان ویرایش شده توسط Maryam Pakdaman Nov 20 '11
پیام #11
از تمامی دوستان ممنون بابت پست های مفیدشون با اینکه بیشتر با سختی های کار آشنا شدم ولی چیززی از ارادم کم نشده.. به قول دوستمون کیفیت کار خود فرد هستش که به کار اون ارزش میده و طبیعتا جذب سرما یه گذار میکنه.. داریم یک کلیپ تست میزیازیم وقتی تموم شد خوشحال میشم نظرتون رو بدونم.. .. ممنون از همه..   تاپیک ادامه داره
Amin Esmaeli Nov 23 '11
پیام #12
من می خواستم بدونم که آرمین هاشمی که تهیه کننده بیشتر موزیک ویدیو ها هست او چطور خرج میکنه و از کجا در میاره 
پیام #13
دوستان میشه توضیح بدید کمپانی آونگ و رادیو جوان دقیقا فعالیتشون چی هستش؟
در ضمن رادیو جوان مگه مال صدا و سیما نیست!! پس چرا آرمش توی بعضی از کلیپ ها مثل کلیپ پاستوریزه ساسی مانکن دیده میشه؟
نیما جان در امد کارگردانان ویدئو کلیپ از قرار دادی هست که از خواننده میگیرن بعضی از خواننده ها همانطور که گفتی مثلا حسین تهی گاهی میاد اسپانسر مثل بیگبر میگیره و تمام هزینه رو اون شرکت میده و در صورت امکان خواننده رو حمایت هم میکنه راستش من با کمپانی اونگ زیاد اشنایی ندارم اما رادیو جوان هیچ رابطه ای با صدا و سیما نداره و یه سایتی هست که مدیراش غیر مجاز فعالیت میکنن اما چون زیاد فعالیت کرده محبوب شده و الان در سطح بین الملی فعالیت میکنه و اینکه تبلیغاتش تو بعضی کلیپ ها هست وقتی مدیر سایت ها میان یه کلیپ رو حمایت میکنن با اون مارک نشون میدن که اسپانسر اون کلیپ هستن
پیام #15
رادیو جوان در خارج از ایران فعالیت میکنه
سرمایه گذاری های کمپانی هایی مثل آونگ و ... هم با کنسرت ها و خیلی چیزهای دیگه در میاد

برادران بوشهری هم  با کار "ادی" پا به عرصه موزیک ویدئو گذاشتند

تالار گفتمان ویرایش شده توسط hosein abdollahi Jan 25
پیام #16
آره .. هرچند که برادران بوشهری توی همه کاراشون موفق نیستن..

من چند موزیک ویدیو از کارهای این گروه دیدم که برای خواننده های پاپ و آهنگ های بی هیجان کلیپ ساختن.. واقعا کارشون ضعیف بود..  تنها امتیاز مثبتشون ابزار حرفه ایشون بود...

سبک کارهای این گروه بیشتر برای موزیک ویدیو های هیجانی مناسب هستش..

تالار گفتمان ویرایش شده توسط نیما سادات Jan 27

تبلیغات